Wie zijn wij?

In 2013 kwam Donna bij ons wonen. Onze eerste Berner . We waren direct verliefd op haar en het ras. Wat een fijn karakter. Rustig en alert en vooral vriendelijk voor mens en dier. We wonen op een boerderij in het groene buitengebied van Nieuwleusen. Onze Saga kwam in 2016. Ook al zo’n heerlijke knuffelbeer en een echte waakhond.

Wij zijn een kleinschalige liefhebberskennel. We zijn gaan houden van het ras en hopen van tijd tot tijd een nestje te kunnen fokken. Dit doen we alleen met gezonde ouderdieren, HD en ED vrij. De pupjes groeien op bij ons in huis, waar ze rustig kunnen wennen en in aanraking komen met mens en dier en huiselijke geluiden. Als de pups wat ouder zijn nemen we ze mee in de auto en spelen ze op ons erf. Onze kennelnaam verwijst naar de buitenspeelplaats van de pups  naast ons huis, onder de perenboom.

Onze kennel is ingeschreven bij de Raad van Beheer in maart 2016 onder kennelnummer 269369.

Wij zijn lid van de rasverenigingen  Nederlandse Berner Sennen Vereniging (NBSV). en VBSH (Vereniging de Berner Sennenhond). Hier vindt u alles over het ras de Berner Sennenhond.

Neem voor vragen en informatie gerust contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk in contact met toekomstige baasjes.