Pupjes geboren

Op zaterdag 29 december 2018 zijn de pupjes van Donna geboren!
Een prachtig nestje met 6 reutjes en 2 teefjes. Donna is een trotse moeder en is heel zorgzaam voor haar kroost. De pupjes doen het goed en groeien allemaal al mooi.

Vader van dit nestje is de mooie bernerbeer Teddie. Beide ouderdieren hebben een zachtaardig karakter en mooie gezondheidsuitslagen: Donna HD A en ED vrij, Teddie HD B en ED vrij. Donna en Teddie zijn goedgekeurd op de raskeuring van de VBSH. Klik hier voor de stamboom van de pupjes.

Voor informatie en/of vragen over de pupjes kun je ons bellen: 0655620364.

Wij verwachten pupjes

AMBER X  GREETINGS KIZIAKOWA ZAGRODA

Begin januari 2019 verwachten wij pupjes van onze prachtige Donna. Vader van de pupjes is de mooie reu Teddie. Klik hier voor de stamboom van de pupjes. Beide ouderdieren hebben een fantastisch karakter en mooie HD en ED uitslagen. Donna heeft HD-A en is ED vrij, Teddie heeft HD-B en is ED vrij.

De pupjes groeien in huis op en mogen rond eind februari 2019 naar hun nieuwe baasjes. Wij zijn een kleinschalige liefhebbers kennel en besteden veel aandacht aan de socialisering van de pupjes.
Heb je belangstelling voor een bernerpupje dan kun je telefonisch contact opnemen voor informatie. Wij komen graag persoonlijk met je in contact.

Wij zijn lid van de rasverenigingen NBSV en VBSH.

 

Felicitaties voor Saga!

Saga heeft zondag 4 november 2018  deelgenomen aan de raskeuring van de NBSV in Harderwijk.
Saga heeft een voldoende score gehaald. Zodra Saga loops is, gaan we ook met haar een nestje fokken. We gaan op zoek naar een geschikte partner voor haar.

Pups geboren

Op de avond van 5 en in de ochtend van 6 mei is ons eerste nestje geboren. Vijf gezonde reutjes. Donna zorgt er goed voor, alle pupjes groeien goed. Ze zijn alle 5 gereserveerd.

Hoe gaat het met Donna?

Donna is vandaag 46 dagen drachtig. Ze krijgt al een mooi buikje, wat het voor haar soms wat zwaar maakt. Ze hijgt dan veel ’s avonds als ze uitgestrekt in de kamer ligt. De werpkist staat in de kamer, daar mag ze aan wennen vanaf nu.

Ze speelt niet veel meer met Saga, onze andere Berner. Het liefst ligt ze alleen, rustig in de kamer of in de hal.

Wij verwachten pupjes!

Donna (Amber) is drachtig en er komt voor ons dus een spannende tijd aan. De pupjes van Donna zijn de eerste die onze kennelnaam Van Onder de Peerenboom mee krijgen. We zijn blij en hopen op mooie en vooral gezonde pups.

De vader van de pupjes is Bram (Fire of Hope Bakoti) van de kennel Van het BartholomeusHuis in Breedenbroek.

Zowel Donna als Bram hebben een lief en open karakter zonder enige vorm van dominantie.

Nieuwe pup

Er komt een nieuwe Berner bij ons wonen. We hebben ons oog laten vallen op een pupje van het BartholomeusHuis in Breedenbroek. Een nestje met 5 prachtige teefjes, van moeder: Lotje (Fiorella Elueteria) en vader: Ruben (Kevin van het Bartholomeushuis). Komend weekend gaan we een definitieve keuze maken. Ons nieuwe pupje krijgt de naam Saga en we halen haar op in het weekend van 21/22 mei.